Servicii

EVALUARE ȘI PRESCRIERE

PLAN NUTRIȚIONAL PERSONALIZAT

Indiferent de obiectivul intervenției - fie optimizarea stilului de viață sau tratamentul dietetic al afecțiunilor, abordarea necesită a fi una personalizată. Fiecare dintre noi avem nevoi diferite, preferințe alimentare și resurse, în special cele de timp, diferite. Iar acest lucru este perfect normal.

 

Lucrând cu „materialul” clientului și printr-o comunicare eficientă, succesul terapeutic este aproape garantat.

 

Astfel, dacă intenționezi să îți îmbunătățești modul în care te alimentezi, pentru o starea de sănătate mai bună, te aștept să ne întâlnim:

  • direct la cabinet sau

  • online, prin intermediul unei platforme la alegere Skype, Zoom, WhatsApp etc.

 

Începem astfel cu evaluarea compoziției corporale (în cazul colaborării directe), a obiceiurilor alimentare, a relației cu mâncarea, identificăm erorile din tiparul alimentar actual și stabilim împreună un plan nutrițional care să te aducă mai aproape de rezultatele vizate.

 

Orice bucățică de informație este esențială, astfel vom alocăm o oră discuției, cât este nevoie pentru a ne cunoaște și a pune la punct strategia nutrițională personalizată.

 

Împreună facem o echipă! Voi reveni în 2-3 zile lucrătoare cu recomandările individualizate și vei beneficia de asistență de specialitate 6/7 în intervalul orar stabilit de comun acord, pe WhatsApp/e-mail. Pentru că voința obosește, este important să rămânem aproape și de la zi la zi să facem ajustările necesare în funcție de progres.

 

Personalizarea intervenției nutriționale este un proces ce poate dura 3-6 luni. Suficiente pentru a afla ce funcționează pentru tine, familia ta, respectiv a-ți însuși bazele nutriției, necesare pentru a menține pe termen lung rezultatele obținute. 

 

Colaborarea se poate prelungi fie cu monitorizarea progresului, online sau prin prezentare directă la cabinet, sau poți opta pentru pachetele cu planuri alimentare săptămânale.

Image by Jamie Matociños

despreprograme

Cum te poate ajuta consilierea nutrițională și un program personalizat de alimentație să ai o greutate sănătoasă, iar rezultatele obținute să persiste pe termen lung?

dieteticiandiabet

Diagnosticul de diabet vine la pachet cu emoții puternice și noi reguli de viață. Află cum să integrezi noile recomandări în viața ta, astfel încât să fie mai puțin copleșitor pentru tine și cei dragi. Astfel încât să rămâi tu în controlul diabetului și nu invers? Este mai ușor în doi. 

AFLĂ MAI MULTE
45.png
1.png

COMPORTAMENTALIMENTAR

Alimentele nu sunt „bune” sau „rele”, iar scopul nutriției nu este cel de a ne modela corpul să arate într-un anumit fel. Echilibrul nutrițional este mult mai nuanțat și atingerea acestui obiectiv poate fi o experiență pozitivă,

AFLĂ MAI MULTE

echilibruhormonal

Merităm să trăim sănătos, în echilibru cu propriul corp și nevoile lui specifice. Sunt numeroase tulburări hormonale care pot beneficia de intervenție nutrițională pentru un bun management și recuperarea sănătății - afecțiunile tiroidiene, sindromul ovarului polichistic, tulburările de fertilitate etc.

 

Dar inclusiv, în situații fiziologice putem da un „boost” la sănătate: dacă dorești în viitor să ai un copil, dacă se apropie premenopauza și dorești să previi simptomele și disconfortul asociat.

Prevenția este cheia.

AFLĂ MAI MULTE
61.png