top of page

Servicii

Consiliere
nutritIonala

Consiliere de specialitate în nutriție și dietetică, 1:1 sau pentru familie/cuplu.

webinarii/grup de suport

pentru grupuri mici și corporații, pe diverse teme: boli cronice, optimizarea stilului alimentar.

programe nutritie

Colaborarea pe termen mediu-lung, asistență și sprijin emoțional permanent.

redactare articole

de specialitate și elaborare meniuri pentru restaurante, grădinițe, școli etc.

Image by Jamie Matociños

despre
programe

Cum te poate ajuta consilierea nutrițională și un program personalizat de alimentație să ai o greutate sănătoasă, iar rezultatele obținute să persiste pe termen lung?

dietetician
diabet

Diagnosticul de diabet vine la pachet cu emoții puternice și noi reguli de viață. Află cum să integrezi noile recomandări în viața ta, astfel încât să fie mai puțin copleșitor pentru tine și cei dragi. Astfel încât să rămâi tu în controlul diabetului și nu invers? Este mai ușor în doi. 

45.png
61.png

echilibru
hormonal

Merităm să trăim sănătos, în echilibru cu propriul corp și nevoile lui specifice. Sunt numeroase tulburări hormonale care pot beneficia de intervenție nutrițională pentru un bun management și recuperarea sănătății - afecțiunile tiroidiene, sindromul ovarului polichistic, tulburările de fertilitate etc.

 

Dar inclusiv, în situații fiziologice putem da un „boost” la sănătate: dacă dorești în viitor să ai un copil, dacă se apropie premenopauza și dorești să previi simptomele și disconfortul asociat.

Prevenția este cheia.

COMPORTAMENT 
ALIMENTAR

Alimentele nu sunt „bune” sau „rele”, iar scopul nutriției nu este cel de a ne modela corpul să arate într-un anumit fel. Echilibrul nutrițional este mult mai nuanțat și atingerea acestui obiectiv poate fi o experiență pozitivă,

AFLĂ MAI MULTE
1.png

Momentul potrivit să începi
este acum.

Schimbările mari se realizează în timp, cu pași mici. Însă cel mai important este acel prim pas. Sunt aici să te susțin. Fie cu informații documentate, cu înțelegere și răbdare.

 

Vom colabora în acest demers către o viață mai bună, în raport cu mâncarea și nevoile reale ale organismului.

bottom of page